Välj en sida

Om oss

Vi är ett webbsäkerhetsföretag baserat i Stockholm, Sverige. Vi har arbetat med säkerhet på Internet sedan 2002. Vårt fokus har varit Open Source och är idag WordPress, men vi bidrar också till Open Source Community i andra system.

Vi arbetar med att förebygga virus, maleware, intrång, attacker och använder oss av artificiell Intelligens samt våra säkerhetsexperter som bland annat varit med om att skapa Sveriges största mötesplats på nätet innan Facebook kom till världen. Vi besitter en enorm erfarenhet och har ett extremt stort kontaktnät inom IT-säkerhetsbranschen. Våra medarbetare är även med i flertal Bug Bounty program för att säkra olika system.

Säker data

Our premium servers with highest security standard enforce users with a safe experience.

Säker webb

SSL and Industry leading hosting security. For fast browsing all around the globe, we deliver a high-end CDN.

Innovativa IT-säkerhetslösningar

We scan and analyze files, changes and also block bad web traffic and DDoS attacks.

“Det känns bra att ha Secuureit vid vår sida för att säkra vår IT-infrastruktur och webbplats. Som bonus kan vi alltid kontakta dem för hjälp med eventuella webbrelaterade problem. ”

Andreas Franzén, VD Fog & Byggtjänst Sverige AB

Ett team av experter bakom ratten vid din sida

Vi har arbetat med Open Source, webbplatser och IT-säkerhet sedan 2002. Vi är ett team med IT-proffs som vill leverera en säkrare IT-miljö för vanliga företag och organisationer.

Ofta ligger webbsäkerhet långt ner på listan om det ens finns med där, och idag har vi hundratusentals webbplatser som är sårbara och öppna för attacker, skadlig kod, virus och andra spamhackerattaker. DNS-säkerheten på över 80% av registrerade och offentliga domäner saknar också tillräcklig säkerhet. När mer och mer betalningar och alla IoT (Internet of Things) lösningar flyttar ut till Internet är det viktigare att ta säkerhet på allvar. Om du låser ditt hem och kontor, bör du också låsa och larma på din IT-infrastruktur och webbplats.

Viktor Grahn

CEO, Founder

Patrik Evans

Security

Patrik Klang

Head of Sales, Security

Anna Cendrowicz

Customer Manager

Analytics Scanner AI

Data Security Robot

Intelligence Secuurit

AI, Security Robot

Protector Secuurit

AI, Security Robot

Hunter AI

Hunter, Security Robot